1
1
terug naar home
contactgegevens
1
Zoeken:
Van A naar Beter

"Met logica kom je van A naar B, met fantasie kom je overal."

Richard Stoop

   
Uitpunt


Snel naar

Pixel Reclame Producties & Cross Media nieuws
Lees het laatste nieuws over de ontwikkelingen op het gebied van concept-ontwikkeling, print en new media, kortom; cross media in de gratis nieuwsbrief van Pixel Reclame Producties met de titel 'Leesvoer'.

Schrijf in... 


 

Hands-on mentaliteit van Pixel Reclame Producties
Wat is dat toch, die hands-on mentaliteit waarover Pixel Reclame Producties het steeds heeft? Antwoord: Niet meer dan een denk- en werkwijze waarbij wij ons prettig voelen.

Wat betekent dit voor u?


 

Wat is dat toch... die hands-on mentaliteit

Eigenlijk heel simpel!

Pixel Reclame Producties staat voor haar eindproduct. Hiermee durft Pixel Reclame Producties in tegenstelling tot vele reclame- en communicatiebureaus garanties en/of commiment af te geven m.b.t. de resultaten van haar diensten en producten.

Daarnaast houdt het team van Pixel Reclame Producties van aanpakken. Heeft u een probleem, omdat u bijvoorbeeld visitekaartjes bent vergeten te bestellen voor een beurs, of zou u nog snel een enquete moeten verzenden aan uw klanten? Bij Pixel Reclame Producties maken we van uw probleem een uitdaging, welke wij 9 van de 10 keer ook voor u oplossen.

Hoe deze 'hands-on' mentaliteit voor u kan werken laten wij u graag vrijblijvend ervaren. Neem hiervoor even contact met ons op via het e-mail formulier.

 
 

Referenties
Copyright 2006 © Pixel Reclame Producties, The Netherlands  |  Disclaimer